Eventyrlandet


Vil jeg noen gang klare å følge drømmene mine? Det var spørsmålet jeg stilte meg selv så altfor ofte. Og jeg var lenge i tvil. Jeg trodde at den vonde stemmen i hodet mitt som hver dag fortalte meg at jeg aldri ville bli tøff nok, hadde rett. For hvordan skal ei jente som er mørkeredd, redd for store, ville dyr og spøkelser klare å dra alene på tur?

Etterhvert valgte jeg å ta et oppgjør med den stemmen. Jeg begynte å stole på meg selv, og satset på drømmene. I denne filmen, og i den nye boka mi «Eventyrlandet», forteller jeg om den lange veien mot drømmene, og hvordan jeg måtte møte redslene mine for å realisere dem.

Ta en titt på filmen om dere vil, kanskje blir dere inspirert. Inspirert til å dra på tur, og kanskje også til å følge drømmene deres. Det er hvertfall mitt ønske med både filmene og bøkene mine.

Boka kan kjøpes her: http://www.gyldendal.no/…/Sport-natur-og-fril…/Eventyrlandet)

For best kvalitet bør filmen ses i HD.

Ønsker dere alle ei riktig så god jul!

4 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. 2
  Cecilie frydenlund

  Kjenner meg igjen i det du skrever her, om å følge drømmen. Når man har noen inne seg som forteller at man ikke er tøff nok, sterk nok eller bra nok. Jeg er også er for de samme ting som du var redd for.
  Godt å lese at du klaret det:-) du gir meg mot, stryke og tro på meg selv , at jeg vil også klarer å følge drømmen min om naturen, dra på tur alene og sånt😊 Så nå skal jeg klarer det👍

  Stå på videre😊 Gleder meg til å lese den boka😊

 2. 3
  Steinar Moholdt

  Hei. Jeg vet ikke hva som er mulig, men jeg har en datter på 15 som er veldig opptatt av friluftsliv og som ser veldig opp til det du har gjort. Hun bestemte seg for flere år siden etter at du hadde gått Norge på tvers at hun skulle gå Norge på skrå for det hadde ingen gjort før. Hun er aktiv i speideren både som leder på småspeidernivå og patruljefører. Hun elsker å være på tur men fikk ikke gått noen turer i sommer pga at hun skadet en fot i en sykkelulykke (er helt fin igjen nå). Det ville vært en drøm for henne å fått være med deg på en tur. Gjerne bare en kort helgetur. Vi bor på Hønefoss og har hytte i Ringkollområdet. Hadde dette vært mulig? Vi som foreldre ønsker i tilfelle å overraske henne med dette slik at hun opprettholder interessen for naturen og tørr ta skrittet fylt ut i forhold til sine drømmer ref. Norge på skrå. Regner med du får mange slike spørsmål så jeg har full forståelse om det ikke går også. Hilsen håpefull far.

+ Leave a Comment