Skriv inn søkeord og trykk enter. Trykk Esc for å avbryte.

Arkiv


 

Tidligere innlegg kan du lese på den gamle bloggen min, Villmarksjenta.blogg.no.

4 kommentarer

Skriv en kommentar
 1. 1
  Tor Magne Botten

  Hei. Nett lest ferdig din 2.bok Eventyrlandet. God Bok med mange flotte bilder. Lest begge dine bøker og dei er like gode begge 2 :-). Du har fått meg til og realisere ein tur eg lenge har drømt om + planlakt 1 ny. I sommer realiserer eg turen Hardangervidda frå Sør til Nord (Røldal-Dyranut) der overnatting blir på Turisthytter underveis og blir ein tur på 5-6 dager inkl tur på Torghatten som ligger ved vakre Torehytten.

  Nye turen er er ein god del lengre og starter ved Preikestolen Turisthytte der eg går frå hytte til hytte og og ender på Haukeli Fjellstue.
  Du er ein stor inspirasjon Maria og hadde vært trivelig om du hadde tatt deg ein tur til Voss og holdt foredrag over turene dine som du har hatt.
  Har du nye turer pågang og kanskje ei 3 bok?.
  Takk Maria for alt du har gitt av erfaring og info i dine 2 gode bøker.

 2. 2
  Mathias Larssen

  Hei, jeg er en 16 år gammel gutt. Jeg har tatt fri fra skolen i ett år for og gå ett år på tur. Jeg bare lurer på hvordan du får så mange sponsorer er det pga. bak-historien din? Sponsorer hadde hjulpet meg veldig mye på turen, så hadde vært veldig fint med svar!

 3. 3
  Jon Arne Strand

  Vel – jeg slår denne 50 årsalderen, for jeg er 54! Jeg er en erfaren friluftsmann og synes du er et godt forbilde for ungdommen. Ikke bare for dem, men for mennesker generelt.

  «Hvis jeg skulle levd på nytt igjen» – som det heter, så har jeg nok satset slik som deg, og prøvd å leve av friluftslivet. Du er til inspirasjon for mange og jeg håper flere tar ditt eksempel. Selv er jeg opptatt av at kommende generasjoner også får fri natur som de vil ta vare på og bevare. Prøver så godt jeg kan å påvirke, men av og til tror jeg det kan være vanskelig å «snakke ungdommens sprog».

  Derfor prøver jeg å videreformidle mine innlærte kunnskaper på min egen blogg friute.no
  Håper ikke dette går deg i næringa, men jeg tror denne kommentaren blir godt gjemt i arkivet.

  Lykke til videre!

  Jon Arne Strand.

 4. 4
  geir rønning

  hei, jeg er en mann på 50, og begynner nå jeg, på det du driv med. gått en tur, 22km, tung sekk, 23 kg. . halve av mitt mål. men du er en inspirasjon du, får oss eldre å. endelig en start får meg. lest boka di fler ganger, pakklistene å…………. så, du er på alle måter ett forbilde. takk Maria. Geir.

+ Leave a Comment