Barndomsdrømmen som snart skal realiseres


vm6

Det er på tide å fortelle det, at min store barndomsdrøm snart skal realiseres. En drøm om frihet, turglede og naturopplevelser. En drøm om utfordringer, mestringsfølelse og det å kunne leve i øyeblikket. Jeg skal tilbake til skogene, fjellene og viddene. Jeg skal fiske ørret, jakte og besøke nye turområder. Der ute i våre skjønne naturopplevelser ligger min drøm, og nå skal jeg leve den ut.

I lang tid har jeg fantasert om dette langturprosjektet. Et prosjekt som skal pågå fra juni til desember det året jeg blir ferdig med videregående. Tiden har gått fort, men samtidig sakte, og nå er det like før. Etter tretten års skolegang får jeg endelig muligheten til å gjøre det jeg virkelig har lyst til i livet. Jeg gleder meg enormt, men i brystet sitter også spenningen.

Jeg har aldri vært en tøffing. Tvert i mot. Jeg har bestandig vært den jenta som har vært redd. Redd for alt ifra mørket til store dyr. Redd for det ukjente, og det å være alene. Før var frykten mitt største hinder, nå er den en drivkraft. Jeg har forstått at jeg må møte den for å overvinne den. Og da kommer mestringsfølelsen, følelsen som jeg alltid er på jakt etter.

Jeg skal ikke røpe hele drømmen min. Ikke enda. Det jeg kan fortelle er at jeg skal forlate de trygge rammene og hverdagsrutinene til fordel for en primitiv turhverdag. I fem svært forskjellige, norsk naturområder skal jeg gjøre det jeg liker aller best. Jeg skal på eventyr. Et langt og opplevelsesrikt eventyr.

Mange blir lykkelig av å vinne i lotto eller ha masse penger, men lykke kan også være gratis. Jeg føler meg enormt heldig som har tilgang på fantastiske naturomgivelser og mulighet til å realisere dette langturprosjektet.

 

+ Ingen kommentarer

Skriv en kommentar